0سبد خرید
ناخن شکننده

ناخن های شکننده

بی دلیل نیست که می گویند ناخن ها بازتابی از سلامتی هستند.تغییرات ممکن است نشان دهنده بیماری باشند ، می توانند هم خیلی هم بی خطر باشند. قاعده این است :در صورت تغییر ناگهانی ناخن ها، برای جلوگیری از بیماری های احتمالی ،باید به یک دکترمراجعه کنید.

علل شکنندگی ناخن ها

علت دقیق را معمولا به سختی می توان یافت زیرا عوامل متعددی ممکن است نقش داشته باشند. از آنجا که اغلب زنان دچار این مشکل هستند ،ممکن است به دلیل برخی از لوازم آرایشی مانند لاک پاک کن باشد یا هورمون ها می توانند علت باشند.همچنین مراقبت نادرست و یا کمبود ویتامین و یا سوء تغذیه می تواند علت این مشکل باشد. ناخن های شکننده ممکن است زمینه ارثی هم داشته باشد. سوال های متداول در این راستا:چه چیزی به ناخن های شکننده کمک می کند؟

آیا درمان خانگی وجود دارد؟

آیا ممکن است از کمبود آهن باشد؟

علت شکستن ناخن ها چیست؟

از رسیدگی مناسب به ناخن ها شروع کنیم.

مراقبت مناسب

مراقبت منظم از ناخن ها دارای اهمیت زیاد است ، به این طریق می توان از تغییرات ناخوشایند در ناخن ها اجتناب کرد و یا حداقل آنها را کاهش داد. برای جلوگیری از شکنندگی ناخن ها فقط از سحان های شنی استفاده کنید سحان فلزی اصلا مناسب نیست زیرا خیلی محکم است و اطراف ناخن را زخمی می کند دقت کنید فقط به یک جهت سحان بزنید و نه به صورت جلو و عقب. به منظور تامین مواد مغذی ناخن ها ، آنها را به طور منظم با روغن ماساژ دهید.بهتر است این روغن طبیعی باشد ،مثل روغن زیتون که در هر خانه ای پیدا می شود.یک قطره کوچک هر روز یا دو روز در میان کافی می باشد ،همچنین این روغن پوست ناخن را لطیف نگه میدارد که از خشک شدن و پاره شدن آن جلو گیری می کند. اگر اغلب از شویند های خشن استفاده می کنید یا از استون استفاده می کنید ،می تواند موجب تغییر در ناخن ها شود خصوصا استون خیلی رطوبت ناخن را خارج می کند .بهتر است در تمیز کاری منزل از دست کش استفاده کنید و ناخن را با روغن و مواد مقوی ناخن آغشته کنید. بهتر است از سفت کننده های ناخن استفاده نکنید اینها دارای موادی هستند که ناخن را خشک می کنند. اینجوری البته به نطر محکم تر می آید ،ولی اینجوری به ناخن بیشتر آسیب می زنیم تا سودی برسانیم خوراک خوب و رسیدگی درست خیلی بهتر است.

نوشتن دیدگاه